Opening wijkpost Veilig Malburgen Wijkpost in Winkelcentrum De Drieslag

Vrijdag 18 februari is in Winkelcentrum de Drieslag in Arnhem-Zuid de nieuwe wijkpost Veilig Malburgen geopend. De komende vijf jaar is de wijkpost op de Middelgraaflaan 8a, de werkplek voor ons als straatcoaches samen met wijkagenten en handhavers. De wijkpost fungeert als raadgever en vertrouwenspersoon voor inwoners en ondernemers in de wijk.

Veiligheid staat op één

De omwonenden en ook de ondernemers van winkelcentrum de Drieslag hebben gevraagd om de wijkpost. Dit om de criminaliteit en verslonzing in deze wijk laag te houden. Het grootste voordeel is dat wij als straatcoaches met de politie en handhavers onder één dak werken bij wijkpost Veilig Malburgen.

Arnhem-Oost

De wijkpost past binnen het programma Arnhem-Oost tegen armoede en voor beter wonen, leren, werken en leven in vijf achtergebleven wijken aan de Oostkant van Arnhem, met als ideaal een pedagogische wijk vol opvoeders voor een nieuwe opgroeiende generatie.

Raadgever en vertrouwenspersoon

Bewoners en ondernemers uit de wijk kunnen bij de wijkpost op maandag van 16.00 tot 18.00 uur en woensdag van 9.30 tot 13.00 uur terecht voor de politie. En op woensdag van 11.00 tot 13.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur voor de handhaving. Daarnaast zijn de straatcoaches hier regelmatig te vinden om ook het gesprek aan te gaan en/of vragen te beantwoorden en te fungeren als vertrouwenspersoon.

Heeft u vragen of wilt u een praatje maken? Kom dan bij ons langs op winkelcentrum de Drieslag op de Middelgraaflaan 8a of neem contact op via onze contact pagina.